کارگاه آموزشی مدیریت و اطلاع رسانی خطر در طغیان های ناشی از آب و غذا
کارگاه آموزشی مدیریت و اطلاع رسانی خطر در طغیان های ناشی از آب و غذا در مورخه 16 شهریور با حضور کارشناس مسئولان واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر و کارشناسان برنامه مراقبت بیماریهای منتقله از طریق آب و غذای مراکز بهداشت شهرستان ها، در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار گردید.
در این کارگاه ابتدا جناب آقای دکتر احسان ریخته گر معاون محترم بهداشت ضمن خیر مقدم، اهداف برگزاری کارگاه و اهمیت مدیریت بیماریهای منتقله از طریق آب و عذا را عنوان فرمودند. در ادامه سرکار خانم دکتر زلفی رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر و کارشناسان برنامه، در خصوص اصول بررسی طغیان، اهمیت آمو.زش و اطلاع رسانی خطر در طغیان ها، اهمیت مراقبت زیستی در طغیان ها، نقش بهداشت محیط و آزمایشگاه در مراقبت طغیان ها و همچنین نظام مراقبت سندرمیک در تجمعات عظیم (Mass Gathering) سخنرانی خود را ایراد نمودند.
در نهایت کارگاه آموزشی مذکور، با مشارکت فعال کارشناسان و بیان پرسش و پاسخ در خصوص مشکلات و راه حل های پیشنهادی در خصوص ارتقاء مدیریت بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا پایان پذیرفت